• WPC 80 pieno išrūgų baltymų koncentratas (WHEY PROTEIN) 2 kg

Prekės kodas: WPC80-2

Turimas kiekis: Yra sandelyje

Gamintojas: Sveikos gyvensenos institutas UAB

Svarbu paminėti, jog savo gamyboje nenaudojame papildomų cheminių medžiagų, tokių kaip tirštiklių, aspartamo, dažiklių ir t.t. Produkto subtilus skonis yra išgaunamas vos su keliomis sudėtinėmis dalimis: baltymai, skonis bei saldiklis (cukralozė);
Jokio pridėtinio cukraus (tik tiek, kiek yra natūraliai baltymuose)

Nemokamas dozatorius (70 m) ± 30 gr. VIDUJE! 

Vienoje porcijoje net 23 gr. baltymų;

Braškių skonio pieno išrūgų proteinas, gaminamas iš 100% aukščiausios rūšies išrūgų koncentrato, kuris sudaro ne mažiau kaip 80% vienos porcijos, taip pat yra praturtintas didesniu kiekiu baltymų. Sudėtyje yra ypač daug gyvybiškai būtinų amino rūgščių (EAA). Pieno išrūgos priskiriamos aukščiausią biologinę vertę turintiems baltymams.

Mokėkite už sudėtį, o ne už įvaizdį;

Kiekis - 2 kg

€39.99

Dauguma sportuojančių žmonių tikriausiai žino, kad baltyminės išrūgos yra labai vertingos. Mokslininkai nustatė, kad išrūgų baltymai geriau skatina baltymų sintezę – procesą, dėl kurio padidėja raumenų apimtys.

WHEY - išrūgų baltymų proteinas, gaunamas iš pieno. Piene yra dvejopų baltymų: kazeino ir išrūgų. Kazeinas sudaro apie 80% pieno baltymų, išrūgos – likusius 20%. Kazeino baltymas vandenyje netirpus, kitaip nei išrūgų baltymas (prisiminkime susidarantį skystį ant indelyje supilto jogurto paviršiaus – tai išrūgos). Dėl itin gero tirpumo išrūgos lengvai įmaišomos į daugumą skysčių, todėl išrūgų baltymai yra žymiai lengviau ir greičiau pasisavinami nei kiti baltymai. Taip pat išrūgų baltymai turi itin didelę biologinę vertę – didelė pasisavinta jų dalis pasilieka organizme. Naujų tyrimų duomenys rodo, kad išrūgų baltymai naudingi ne tik siekiant sportinių rezultatų, bet ir padeda sumažinti tam tikrų vėžio formų atsiradimo riziką, sureguliuoti kraujo spaudimą, sustiprinti imuninę sistemą.

WHEY pieno išrūgų proteinas (nesvarbu ar tai koncentrato, izoliato arba kartais net hidrolizato forma) yra naudojamas kaip baltyminis sportuojančių žmonių maisto papildas, t.y., išrūgų baltymai naudojami prisotinti skeletines raumenų ląsteles amino rūgštimis, kurios yra reikalingos raumenims augti (atsistatant po treniruočių arba miego metu) ir apsaugoti nuo baltymų katabolizmo proceso (organizme vykstančios medžiagų apykaitos reakcijos, kurios metu, panaudojant deguonį, angliavandeniai, riebalai ir baltymai yra suskaidomi į mažesnes molekules, skirtas kaupti arba panaudoti organizmo reikmėms). 

WHEY proteinas ypač gausus esminių amino rūgščių (EAA) - leucino, izoleucino, valino, histidino, lizino, metionino, fenilalanino, treonino, triptofano - ir tai veiksmingiausias amino rūgščių kompleksas, kuris skatina baltymų sintezę, raumens augimą ir atsigavimą po fizinio krūvio. Leucinas, izoleucinas, valinas (BCAA) - šakotosios grandinės amino rūgštys, priskiriamos esminių amino rūgščių grupei, kurių organizmas pats nepasigamina.

Gaminant WHEY proteiną kaip saldiklis naudojama sukralozė. Sukralozė yra malonaus skonio, saldus, gerai tirpstantis vandenyje, nesuyrantis kaitinant (verdant, pasterizuojant ar sterilizuojant aukšta temperatūra) dirbtinis saldiklis.

Sukralozė yra 600 kartų saldesnė už cukrų, du kartus už sachariną  bei tris - už aspartamą, tačiau neturi nė vienos kalorijos, bet gėrimuose suteikia saldumo, taip pagerindama jų skonį. Maždaug 85% suvartotos sukralozės organizmas neįsisavina, o įsisavinta dalis pašalinama iš organizmo paros bėgyje. Dėl šios savybės, taip pat dėl to, jog saldiklis nepatenka į placentą ir motinos pieną, nesukelia insulino išsiskyrimo, sukralozė leidžiama vartoti nėščiosioms, vaikams bei diabetikams.

Sukralozė yra vienas populiariausių saldiklių, naudojamų sportinių papildų industrijoje, tačiau ji puikiai tinka dėti vietoje cukraus ir į kavą ar arbatą.

Rekomenduojame

WHEY (pieno išrūgų baltymai) proteinas puikiai tiks visiems atletams ir sportuojantiems žmonėms. Didelis proteino suvartojimas prisideda prie liesos raumeninės masės augimo ir raumenų atsistatymo. Išrūgų proteinas greitai pasisavinamas, todėl būtų idealu, jeigu jį vartotumėte po treniruotės, tačiau jeigu neturite tokios galimybės, vartokite prieš treniruotę (likus 30 min.) arba bet kuriuo paros metu, kad padidintumėte suvartojamų baltymų kiekį. Šis produktas turėtų būti derinamas su aktyviu gyvenimo būdu bei subalansuota mityba. Tinka vegetarams.

MAISTINGUMO DEKLARACIJA (BRAŠKIŲ SKONIO): 100 g / 30 g
Energetinė vertė: 1657 kj / 396 kcal | 497 kj / 119 kcal
Riebalai: 4,3 g / 1,3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 2,2 g / 0,7 g
Angliavandeniai: 10,0 g / 3,0 g
Iš kurių cukrų: 2,3 g / 0,7 g
Baltymai: 79,3 g / 23,8 g
Druska (tik natūraliai esanti žaliavose): 0,36 g / 0,11 g
MAISTINGUMO DEKLARACIJA (SAUSAINIŲ SKONIO): 100 g / 30 g
ENERGETINĖ VERTĖ: 1649 kj / 394 kcal | 495 kj / 118 kcal
RIEBALAI: 4,3 g / 1,3 g
IŠ KURIŲ SOČIŲJŲ RIEBALŲ RŪGŠČIŲ: 2,2 g / 0,7 g
ANGLIAVANDENIAI: 9,6 g / 2,9 g
IŠ KURIŲ CUKRŲ: 3,4 g / 1,0 g
BALTYMAI: 79,3 g / 23,8 g
DRUSKA (TIK NATŪRALIAI ESANTI ŽALIAVOSE): 0,35 g / 0,1 g
MAISTINGUMO DEKLARACIJA (ŠOKOLADO SKONIO): 100 g / 30 g
ENERGETINĖ VERTĖ: 1666 kj / 398 kcal | 499,8 kj / 119,4 kcal
RIEBALAI: 4,5 g / 1,4 g
IŠ KURIŲ SOČIŲJŲ RIEBALŲ RŪGŠČIŲ: 2,3 g / 1,7 g
ANGLIAVANDENIAI: 9,3 g / 2,8 g
IŠ KURIŲ CUKRŲ: 3,3 g / 1,0 g
BALTYMAI: 79,7 g / 23,9 g
DRUSKA (TIK NATŪRALIAI ESANTI ŽALIAVOSE): 0,35 g / 0,1 g
PAPILDOMA INFORMACIJA
Sudedamos dalys 97 % pieno išrūgų baltymų koncentrato milteliai, sausainių skonio kvapioji medžiaga, saldiklis sukralozė.
Alergenai Sudėtyje yra pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę). Gali būti sojų ir jų produktų pėdsakų.
Vartojimas 30 g miltelių sumaišykite su 200 ml vandens, arba pieno ir gerai išplakite.
Rašyk
Skambink